Unipower utökar utvecklingsavdelningen – programmerare sökes

Vi söker en driftig produktutvecklare med inriktning mot programmering, som vill vara med och vidareutveckla vårt produktsortiment. Du bör ha erfarenhet av programmering och då särskilt av Visual Studio, .NET och MS SQL då du i huvudsak kommer att arbeta med utveckling i dessa miljöer. Du kommer även ha ett bredare ansvarsområde som innefattar:

  • Aktivt deltaga i och driva existerande utvecklingsprojekt inom de ramar som anges i projektspecifikationerna
  • Upprättande av projektspecifikationer
  • Projektledning
  • Rapportering till utvecklingschef
  • Avstämning av kundnytta tillsammans med våra kunder

Vi arbetar med Microsoft Visual Studio, .NET, C#, Visual Basic, C, C++, MS SQL, ASP, HTML, CVS och GIT. Vi jobbar även med hårdvarunära programmering och inbyggda system.

Hos oss får du jobba i ett mindre team i en internationell miljö med kunder och projekt från hela världen så du måste behärska engelska. En stor och viktig del av jobbet handlar om det som användarna ser i programmen dvs. användargränssnittet. Du bör ha erfarenhet från UI-utveckling.

Vi är belägna alldeles intill Alingsås Station och E20 och nås enkelt via såväl bil som allmänna kommunikationsmedel.

Eventuella frågor besvaras av Jonny Carlsson eller Johan Adolfsson. Välkommen med din ansökan till Unipower AB – Produktutveckling, Box 411, 441 28 Alingsås eller till jobb@unipower.se (märk ärendet “Produktutveckling”). Din ansökan vill vi ha senast 15:e September.