Blandad mix av besökare på Scanautomatic 2022

Blandad mix av besökare på Scanautomatic 2022

Unipower deltog som utställare på Scanautomatic 2022 hos Svenska Mässan i Göteborg. Vi träffade många nya som gamla kunder!

I vår monter hade vi en mycket blandad mix av besökare. Vi mötte exempelvis personer från tung processindustri, konsulter, elproducenter, konstruktörer, tillverkare av utrustning, leverantörer av komponenter, universitet och forskning där alla upplever ett elnät i förändring som skapar nya okända förutsättningar. Alla var överens om att det finns ett stort behov av att mäta för att ta reda på hur det ser ut i elnätet. Att se vårt elkvalitetssystem PQ Secure med dess möjligheter blev lite av en ”Aha-upplevelse” för många.

Vi träffade också några av våra befintliga industrikunder som var nyfikna på vilka nyheter vi har att presentera. Det kändes mycket tillfredsställande att för dessa kunna presentera vår nya funktion Continuous Scan som ger möjlighet att plocka fram detaljerad mätdata upp till 6 månader tillbaka i tiden. Detta helt automatiskt och utan att behöva ställa in några triggvillkor. Här krävs det ingående kunskap och erfarenhet för att förstå hur revolutionerande denna funktion är. Continuous Scan skapar ett verktyg för att i efterhand kunna analysera speciella händelser.