Unipower AB
Din elkvalitetspartner

Vi leder utvecklingen av mätinstrument för elkvalitet

Nyheter

Vad är elkvalitet?

Elkvaliteten bedöms utifrån ett antal parametrar (förekomst av störningar) som man mäter i elnätet. De vanligaste parametrarna är spänningsdippar, spänningshöjningar, övertoner, frekvensavvikelser, transienter, obalans, flimmer och spänningssprång.

Varför skall man mäta elkvalitet?

Orsakerna till att störningar uppstår och förekommer i elnätet är många. För att effektivt kunna åtgärda och förebygga elkvalitetsrelaterade störningar och fenomen är det en förutsättning att man vet hur det faktiskt ser ut. Genom att mäta och presentera mätdata på ett överblickbart sätt har man förutsättningar att snabbt och effektivt få fram ett korrekt underlag för att fatta korrekta beslut.

Tveka inte att kontakta oss!

Låt oss bli din energikvalitetspartner. Kontakta oss på Unipower och låt oss hjälpa dig att nå dina strömkvalitets- och övervakningsmål.

En färgskärm av världsklass!

Tack vare sin kompakta design får Unilyzer 900/900c plats nästan överallt. Med Unipowers världsunika lösning med en Wifi-ansluten extern färgskärm får användaren den bästa färgskärmen som finns att uppbringa på marknaden. Bli en 900-användare du också!